A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és egy kisebb jénait vagy tepsit (21x21cm) kikenünk olajjal vékonyan.
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd elkeverjük benne a sütőport. A sajtot finomra reszeljük, a virslit vékonyra karikázzuk. Egy tálba ütjük a tojásokat, amiben simára keverjük a kefirrel és a sóval. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, majd csomómentes masszává keverjük. Végül beleforgatjuk a reszelt sajtot és a felkarikázott virslit.
A masszát az előkészített jénaiba vagy tepsibe simítjuk. 180 fokon hőlégkeveréssel kb. 35 perc alatt megsütjük, és tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt, egy éles késsel felszeleteljük, és friss zöldségekkel kínáljuk.
Megjegyzés
Nekem a sütési idő vége felé a teteje nagyon barnult, ezért a középső rácsról az alsóra raktam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.