A leveles tésztát 2 mm vastagra nyújtjuk, megkenjük a felvert tojással, a felére chia magot szórunk, a másik felére köménymagot és szezámmagot. Sóval megszórjuk.
Derelyevágóval tetszés szerinti csíkokat vágunk a tésztából. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 12-15 percre, majd szép pirosra sütjük.
Megjegyzés
Ha kifogytál az ötletekből, hogy mi legyen a fiuk esti foci VB nasija, akkor készítsd el ezt az egyszerű, gyors sós stanglit. Ropogós, ízletes, remek sörkorcsolya is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.