A krémhez kemény habbá verjük a habtejszínt, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a mézet, a levendulaport vagy a friss levendula virágát, és összekeverjük. Az elkészült habot két nagyobb és egy kisebb részre osztjuk. Az egyiket fehéren hagyjuk, a másodikat enyhén lilásra, a harmadikat sötétlilára színezzük. (Az ideális szín eléréséhez néhány csepp kék festéket használunk, amihez fokozatosan adagolva adjuk hozzá a pirosat.)
A félkész kakaópiskótát meglocsoljuk 4-5 ek levendula sziruppal, majd megkenjük a tetejét a krémmel. A sötétlila habot középre halmozzuk, és villával örvényesre formázzuk. Hűtve fogyasztjuk.
Megjegyzés
A krém különleges, nagyon finom, érdemes kipróbálni. Ha rendelkezünk a hozzávalókkal, percek alatt finom süteményt készíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.