Elkészités : Tésztát gyúrunk a hozzávalókból a kakaó kivételével. A tésztát kétfelé osztjuk, az egyik felébe belegyúrunk 1 kanál jó sötét kakaót. A tepsit megolajozzuk és kilisztezzük, majd belenyújtjuk az egyik lapot, utána megkenjük a lekvárral, rászórjuk a darabos dióbelet, megszórjuk cukorral, ráreszeljük a narancs héját, majd a másik lapot kinyújtjuk, és rátesszük az ízes tésztára. Lassú tűznél világosra sütjük.
A mázhoz 15 dkg cukrot 3 evõkanál vízzel sűrű sziruppá főzünk, hozzákeverjük a kakaót, majd 1 kanál rumot és diónyi vajat. Forrón elteritjük a kihűlt tésztán. Hosszukás szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.