A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A szalonnát csíkokra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, majd a zsírján üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. A sonkát ledaráljuk és a hagymához adjuk. 1 percig kevergetve pirítjuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a tejfölt és a felvert tojást. Frissen őrölt borssal fűszerezzük. Olajjal kikenünk egy tűzálló tálat, majd behintjük zsemlemorzsával. Lerakunk egy réteg makarónit. A többi tésztát összekeverjük a krémmel és a tálba halmozzuk. Tetejét meghintjük zsemlemorzsával és forró sütőben 15-20 perc alatt átpirítjuk. Kockára vágva tálaljuk, külön tejfölt kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.