A gubarudakat a vágás mentén eltördeljük (vagy a kifliket felkarikázzuk). A szeleteket tésztaszűrőbe borítjuk, majd kétszer-háromszor vaníliás, édes, forró tejet szűrűnk át rajtuk. Nagy teflonserpenyőben vajat olvasztunk, a tésztát forró vajban megforgatjuk, kicsit meg is pirítjuk. Tálra szedjük, cukros mákkal megszórjuk, forró mézzel meglocsoljuk. Melegen tálaljuk. A magozott aszalt szilvát kevés vízzel (cukor nélkül) feltesszük főni, a szegfűszeget és a fahéjat beleszórjuk. Melegen vagy hidegen a meleg mákos guba mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.