Elkészítés: A pudingot hagyományos módon elkészítjük, és hagyjuk kihűlni. (Azért használunk 3 dl tejet a szokásos 5 dl helyett, mert sűrűbbre kell főzni, mint a megszokott pudingot.)
A lisztet összekeverjük a darált mákkal és a sütőporral, a joghurtot kikeverjük a mézeskalács fűszerkeverékkel. A tojást kézi mixerrel összedolgozzuk a mézzel és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az olajat, a fűszeres joghurtot, és beleforgatjuk a mákos lisztet.
Papírkapszlikkal kibéleljük a muffintepsi mélyedéseit, mindegyikbe 1-1 evőkanál tésztát teszünk. Erre kanalazunk 1-1 teáskanál pudingot, majd befedjük egy újabb adag mákos tésztával.
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Díszíthetjük színezett cukormázzal és szívecskés cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.