Egy kisebb nyeles lábasba tesszük a porcukrot a vízzel, és alacsony lángon addig főzzük, amíg a cukor felolvad, és egy egynemű, sűrű massza nem lesz. Ekkor hozzákeverjük a málnaszörpöt, majd folyamatos kevergetés mellett további 4-5 percig főzzük.
A masszát egy nagyobb tálba öntjük, és kevergetve kihűtjük. Amkor kézmelegre hűlt,kézzelösszegyúrjuk. Diónyi mennyiségekből ovális formákat gyúrunk, majd egyegy tálcára sorakoztatjuk.
A csokoládét vízgőz felett feolvasztjuk, majd egy villa segítségével belemártjuk a málnás falatokat. Az edény szélénlehúzzuk a csokoládétöbbletet, majd sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni. Morzsolt liofilizált málnával megszórva díszíthetjük, mielőtt megdermed a csokoládé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.