Elkészítés: A málnapálinkát, a kávét és vizet kikeverjük, hogy a kávé feloldódjon. A babapiskótákat félbetörjük.
A málnát a cukorral és a pálinkával (vagy vízzel) összefőzzük. Átpasszírozzuk, hogy mag ne maradjon benne, majd visszatesszük a gázra, hozzákeverjük a keményítőt, és kissé besűrítjük. Hagyjuk hűlni.
A tejszínt habbá verjük. A lecsöpögtetett tejfölt kikeverjük a porcukorral és a megolvasztott fehércsokival (ez utóbbi el is hagyható). Hozzákeverjük a tejszínt is.
Ezután mehet a rétegezés. A babapiskótákat belemártjuk a málnapálinkás-kávés lébe, majd a kelyhek aljára tesszük, rákanalazunk egy adag tejszínes-tejfölös keveréket. Erre jön a málnakrém, ismét mártott babapiskóta, majd tejszínes-tejfölös krém, és végül a tetejére ismét málnakrém. 1-2 órára behűtjük, majd málaszemekkel, ill. zúzott cornflakes-szel díszítjük. Nagyon könnyű, és csak enyhén édes desszert a végeredmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.