Elkészítés: A piskótát elkészítjük: felverjük a tojásfehérjét a cukorral és a hideg vízzel, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojás sárgáját és a sütőport. 26 cm-es kerek formába öntjük, és kb. 50 percig sütjük.
A tejszínt felverjük a zselatin fix-szel, a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük habosra, majd hozzáadjuk a natúr sajtkrémet. A tojásfehérjét felverjük kemény habbá. Ezeket az anyagokat összekeverjük.
A piskótára először a fagyasztott málnát tesszük rá, majd jön a tejszínes krém, a végén a tetejét megszórjuk kakaóporral. Néhány órát pihentetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.