Elkészítés: A 2 tojásból kisebb tepsiben elterítve pár perc alatt kisütöm a piskótát, majd még langyosan, hogy ne töredezzen szét, kiszurkálom a formákat (köröket a rétegek közé, fenyőket a tetejére). A fenyőket olvasztott csokival megkenem és dekorcukorral megszórom.
Ennél a krémnél kevés cukrot használtam fel, hogy az ízeket érezzük, ne a cukrot. A tejszínt 2 kanál porcukorral és a habfixálóval kemény habbá verem, mehet a hűtőbe. Egy nagyobb tálban a mascarponét, a narancshéjat, a cukrokat, pici rummal, a zselatinfix felével és 1 mandarin kifacsart levével géppel jól kikeverem. (1 mandarint meghagyok díszítéshez.) Összekeverem a már felvert tejszínhabbal, és mehet a hűtőbe.
A gránátalmából kikanalazom a magokat, és a mandaringerezdeket is óvatosan megpucolom a hártyától.
Egy másik tálba facsarom a megmaradt 3 nagy mandarin levét, hozzákeverem a zselatinfixnek másik felét, és mehet a hűtőbe dermedni.
Poharakba rétegetem a krémet, a gyümölcsöt, a piskótakarikákat, a mandarinzselét, a tetejét pedig a piskótafenyőkkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.