Elkészítés: A tölcsérhez olvasszuk fel a vajat, keverjük hozzá a cukrozott narancshéjat, majd a tojást és vizet. Állandóan keverve adjuk hozzá a lisztet. Ezután öntsük ostyasütőbe a tésztát, és amikor már megsült, még melegen tölcsérré formázzuk.
A fagylalthoz egy közepes lábasban forraljuk fel a tejet 1 dl tejszínnel. A tojássárgáját keverjük világosra a cukorral, és öntsük hozzá a tejes keveréket. Öntsük vissza az egészet a lábasba, és folyamatosan kevergetve sűrítsük be. Hagyjuk kihűlni, a végén adjuk hozzá a mandulaaromát és a tejszínt enyhén felverve.
Tegyük hűtőbe, 2 óra múlva kissé villával átkeverjük. Mielőtt fogyasztani szeretnék, kb. 1/2 óra kell hozzá, hogy lazuljon a fagylaltunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.