A karamellhez megpirítjuk a cukrot. Közben nem kevergetjük, csak időnként megrázogatjuk az edényt. Hozzáadunk 3 evőkanál vizet, és 8 kisebb tűzálló tálkába öntjük. Félre tesszük.
A tejet a tejszínnel megmelegítjük, majd felolvasztjuk benne a kétféle csokoládét. Lefedve 5 percig hagyjuk állni. A cukrot a többi hozzávalóval összekeverjük, majd hozzáöntjük a tejes-tejszínes keveréket két részletben.
Egy tűzálló tál aljába tiszta konyharuhát fektetünk. Az apró tálkákat rátesszük, majd elosztjuk bennük a csokis keveréket. Forró vizet öntünk melléjük, majd 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk 40 percre. Hagyjuk kihűlni, majd késsel körbevágjuk a formák széleit, és tálra borítjuk a desszertet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.