Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, cipót formázunk belőle, és fél órára hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A héjat, a levet és a porcukrot a pudingporral simára keverjük, és hozzáadjuk a tojásokat. A túrót a joghurttal krémesre keverjük, és elvegyítjük a citromos krémmel.
A tésztát tepsibe nyújtjuk úgy, hogy pereme is legyen, majd rásimítjuk a tölteléket. Előmelegített sütőben megsütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A tetejére vékony szeletekre vágott mangót rakunk, majd bevonjuk a tortazselével. Mutatósabb, ha megszórjuk pisztáciával. Tejszínhabbal is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.