Egy tálba tesszük a lisztet, 6 dkg cukrot, egy csipet sót, a hideg, felkockázott margarint, az olajat, a citromhéjat és a tojássárgáját. Gyors mozdulatokkal morzsás állagúra dolgozzuk. Egy tortaformát kikenünk margarinnal, és kibéleljük a tésztával. Hideg helyre tesszük 30 percre.
Megmossuk az almát. A magházat eltávolítjuk, a gyümölcshúst vékony szeletekre vágjuk. Összeforgatjuk a durvára reszelt marcipánnal és a maradék cukorral. Elosztjuk a tésztán. Pudingot készítünk a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd az almás töltelékre öntjük. 200 fokos sütőben 50 percig sütjük. Hagyjuk hűlni, majd porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.