A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi vízzel, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Az így kapott tésztát vékony, téglalap alakúra sodorjuk. A lisztet elkeverjük a zsírral, és megkenjük vele a lapot. Feltekerjük, 4 darabba vágjuk, és 20 percig pihentetjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, és állni hagyjuk. A pihent tésztadarabokat vékony téglalappá sodorjuk. Vékonyan megkenjük étolajjal, és megszórjuk zsemlemorzsával.
A tölteléket 4 részre osztjuk. A tészta közepére tesszük a tölteléket, majd a két szélét egymásra hajtjuk. Így járunk el a többi tésztával is. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a rudakat. A tetejét lekenjük étolajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Langyosra hűtve, porcukorral meghintve felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.