Az olajat a bográcsba öntjük, és felforrósítjuk. Üvegesre pároljuk rajta a felaprított hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst. Addig pirítjuk, amíg kifehéredik, majd hozzáadjuk a bort, és lefedjük. 1,5-2 óra alatt puhára főzzük. 1 óra elteltével hozzáadjuk a csokorba kötött zöld fűszereket, a felkarikázott répát és a felaprított fokhagymát.
Sóval és borssal ízesítjük. A maradék zöldséget feldaraboljuk, és 15-20 perccel a főzési idő vége előtt az olajbogyóval együtt a húshoz keverjük. Friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.