Elkészítés: A petrezselymet, a fokhagymát, a bazsalikomot aprítom, a sonkát és a paradicsomot kockára, a hagymákat és paprikákat karikára, az olívabogyókat és a mozzarellát félbevágom.
Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem előbb a sonkát és a hagymákat, majd ráteszem a többi zöldségeket is, valamint kakukkfüvet és rozmaringágat, fűszerezem. Kiveszem, félreteszem.
Amíg a töltelék sül, lereszelem a sajtot, felverem a 2 tojást, öntök bele tejet, sózom, borsozom, vágok bele petrezselymet, összekeverem.
A serpenyőben megsütöm a tojást, majd rápakolom a tölteléket és a sajtokat. Díszítem egy szelet paradicsommal, zöldfűszerrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.