Elkészítés: A krumplit megfőzöm. Közben a hagymák fehérjét, a paprikákat felkarikázom, a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát aprítom. A gombákat és a megfőtt krumplit felszeletelem.
Egy serpenyőben olajat hevítek. Beleteszem a hagymákat a zöldjük egy részével, a krumplit, a gombát és a paprikákat. Sózom, borsozom.
A tojást kevés tejjel felverem, reszelek bele füstölt sajtot. Szórok rá sót, borsot, kakukkfüvet. Ráöntöm a zöldségekre, majd ráteszem a paradicsomot és olívabogyókat, a reszelt parmezánt, s rácsipkedem a roquefortot és a mozzarellát. Végül megszórom az újhagyma zöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.