Elkészítés: A halat leöblítjük, az olajbogyókat felszeleteljük. A kakukkfüvet leöblítjük, felaprítjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. Az olajbogyót, a kakukkfüvet, a fokhagymát, a mandulát, a zsemlemorzsát és az olívaolajat összekeverjük.
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A paradicsomot nagyobb tűzálló tálba vagy tepsibe öntjük, ráfektetjük a halat, erőteljesen sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk a citromlével. A morzsás keveréket szétosztjuk a halon, kissé rányomkodjuk, és a sütőben 20 percig sütjük.
Párolt rizzsel vagy kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.