Meghámozzuk és kis kockákra vágjuk a burgonyát. Lehúzzuk a paradicsom bőrét, és felaprítjuk a húsát. A póréhagymát felszeleteljük 1 cm-es darabokra.
Összezúzzuk a megtisztított fokhagymát, és a zöldségekkel együtt megpirítjuk forró olajon. Ízesítjük a bazsalikommal, az oregánóval és borssal, majd hozzáöntjük a zöldséglevest. 5-6 percig főzzük, sózzuk meg ízlés szerint.
Hozzáadjuk a tésztát, és további 8 percig főzzük. Tálaláskor megszórjuk a levest aprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.