A tésztához a vajat a mézzel, porcukorral összeolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a tojásokat, a szódabikarbónát és hozzáadjuk a liszthez és összegyúrjuk - ( ha lágy lenne a tészta, kevés lisztet gyúrjunk még hozzá) - és kb. 20 percig pihentetjük.
A tésztát 6 egyforma gombócra osztjuk, mindegyik tésztagombócot lisztezett felületen, kb. 20x30 cm-es, vékony lappá nyújtjuk, és sütőpapírral fedett tepsi hátoldalán, külön-külön, 180 fokon, 8-10 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejfölhöz hozzáadjuk a mézet, a cukrokat és hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt.
A megsült tészta széleit egyenesre vágjuk, a leeső darabokat morzsásra aprítjuk és a lapokat betöltjük a krémmel úgy, hogy a tetejére is kerüljön, majd megszórjuk tésztamorzsával és egy éjszakán át pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.