A laphoz összegyúrjuk a lisztet, a margarint, a porcukrot, a mézet, a tojássárgáját, a tejfölt, a szódabikarbónát és a mákot. 4 lapot nyújtunk belőle, majd a lapokat egyesével készre sütjük 180 fokra előmelegített sütőben.
3 csomag vaníliás pudinghoz hozzáadunk 1 evőkanál lisztet, fokozatosan belekeverünk 1 liter tejet, krémet főzünk belüle, majd hagyjuk kihülni.
A vajat kikeverjük, a porcukrral és a vaníliás cukorral, majd a főzött krémmel alaposan összekeverjük.
Megtöltjük a lapokat: a felső lapra vékony rétegben visszük fel.
A kétféle csokoládét külön-külön felolvasztjuk a vajjal, és a süteményt bevonjuk a sötét csokival. A fehér csokoládét belehúzzuk a barna csokoládéba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.