A tangó szelet elkészítéséhez a tészta hozzávalóit, a lisztet, a cukrot, a sütőport és a kakaóport összekeverjük, hozzáadjuk a tojás, a tejet és az olvasztott margarint, és jól összegyúrjuk, majd elfelezzük.
Lisztezett, sík felületen az elfelezett tésztából két lapot nyújtunk, amekkora a tepsi nagysága. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10-12 perc alatt, sütőpapírral bélelt tepsiben, külön-külön megsütjük a tészta lapokat.
A krémhez a pudingport a tejjel csomómentesen elkeverjük, majd állandó keverés mellett sűrű pudinggá főzzük, majd félretesszük hűlni. A szobahőmérsékletű margarint a kristálycukorral és a vaníliás cukorral simára kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és kézi mixerrel habosra összekeverjük.
Az egyik tésztalapot a krém felével egyenletesen megkenjük, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot és rákenjük a maradék krémet. A sütemény tetejére rárakosgatjuk a piskótatallért, de úgy, hogy kissé belenyomkodjuk a krémbe. Végül meglocsoljuk vízgőz fölött olvasztott csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.