A gesztenyét szobahőmérsékleten kiolvasztjuk. A kakaóport összekeverjük a darált keksszel és az áttört gesztenyével. Felforraljuk a tejet a cukorral, és hozzákeverjük a vajat, majd lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a kekszes keveréket és a lecsepegtetett meggyet, majd ízlés szerint rummal vagy rumaromával ízesítjük. Alaposan összedolgozzuk
Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, és a masszát egyenletesen belenyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük néhány órára.
A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk a mikróban. Rácsorgatjuk a sütemény a tetejére, és jól összerázzuk, hogy a csoki mindenhol egyenletesen bevonja. Visszatesszük a hűtőbe, amíg a csokoládé megdermed. Ezután sütőpapírral együtt egy tálcára tesszük, és forró vízbe mártott késsel egyforma nagyságúra szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.