A kókuszzsírt, a tojást, a nádcukrot és a citromhéjat kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a tejben elkevert karobot, majd a jól kidolgozott tésztához adjuk, végül belekeverjük a lisztes szódabikarbónát, és az egészet szép simára kidolgozzuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a tepsit sütőpapírral kibéleljük. A kimagozott meggy felét a tésztához keverjük, és a 28x40 cm-es tepsibe öntjük. A tepsit minden irányban megrázogatjuk, hogy egyenletesen elosztódjon. 175–180 fokon kb. 30 percig sütjük (ez sütőnként változó, tűpróbát végezzünk!)Amikor kisült, elzárjuk a sütőt, és nyitott sütőajtónál hagyjuk hűlni.
Langyos állapotban félbevágjuk, és mind a két lap belső oldalát megkenjük meggylekvárral. Ezután az alsó lap lekváros felére Nutella-réteget kenünk, és a maradék meggyet a kakaós Nutellában egyenletesen elosztva végigrakjuk. Végül rátesszük a tészta felső rétegét,egy picit megnyomkodjuk, hogy összetapadjon.Tálalás előtt rombusz alakúra vágjuk, és ízlés szeritn porcukorral meghintjük. Ízre hasonlít a Fekete-erdő tortához, de elkészítése sokkal egyszerűbb, és mindig sikert arat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.