Sűrű krémet főzünk a tejből, a cukorból és pudingporból. Kevergetve kihűlni hagyjuk. Habosra keverjük a túrót és a vaníliás cukrot, majd a pudinghoz forgatjuk.
A tésztát enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk, majd 10 x 10 centiméteres négyzetekre vágjuk. Minden négyzetre halmozunk a pudingból, és elosztjuk rajtuk a leszűrt befőttet.
A felvert tojással átkenjük a tésztát. Összefogjuk az egymással szemben lévő tésztacsücsköket, és középen összenyomjuk. Mindet tepsibe helyezzük, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.