Lábasba öntjük a tejet, továbbá a tejszínt, majd beleszórjuk a pudingport, és közepes lángon 2 percig főzzük.
Lehúzzuk a tűzről, és beleforgatjuk a porcukrot a megmosott, pürésített áfonyával együtt. A keveréket folpakkal lefedjük, és hagyjuk kihűlni.
A leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, és 16 db kisebb téglalapra felvágjuk. 8 darabot sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és a 180 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük őket.
A többi tésztalap közepét négy helyen bevágjuk. Az elősütött tésztalapokat kivesszük, az áfonyás pudingot rájuk simítjuk, majd egy-egy bevágott tésztával befedjük őket, és kissé lenyomkodjuk.
Az áfonyás sütik tetejét megkenjük a felvert tojással, és visszatolva a forró sütőbe, aranyszínűre sütjük.
A vaníliakrém elkészítéséhez lábasba öntjük a tejet, beleszórjuk a porcukrot a pudingporral együtt, simára keverjük, majd közepes lángon kb. 4 perc alatt sűrűre főzzük.
Lehúzzuk a tűzről, kevergetve hagyjuk kihűlni, végül a tojáslikőrrel ízesítjük. Ezzel kínáljuk a leveles tésztából készült süteményeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.