A kekszet egy zacskóba tesszük és morzsává aprítjuk. Hozzádjuk a lisztet, a tojást, a sót és a cukrokat, majd felöntjük tejjel és csomómentesre keverjük. A palacsintákat a szokásos módon kisütjük.
A pundingport csomómentesre keverjük egy kis adag hideg tejben, majd hozzáadjuk a cukrot és a maradék tejet. Miután felfőztük, hozzákeverjük a sajtkrémet és az aprított kekszet.
A palacsintát csíkokra vágjuk, a tetejére tesszük a sajtkrémes pudingot, végül meghintjük áfonyával és kekszdarabkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.