A megmosott, kimagozott barackot apró kockákra vágjuk. Megszórjuk a cukorral, megöntözzük a citromlével, és állni hagyjuk.
A pudingport a csomagolásán olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel.
A ricottát krémesre keverjük a mascarponével, a vaníliaaromával és a cukorral, majd beleforgatjuk a tejszínből vert kemény habot.
A kekszet vagy a teasüteményt aprítógépben durvára őröljük vagy kézzel összemorzsoljuk. A morzsát 8 tálkába szórjuk, majd rárétegezzük a pudingkrémet, egy kevés kivételével a barackot és a mascarponekrémet. A félretett barackkal és tetszés szerint zöldfűszerlevéllel díszítjük. Behűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.