A tésztához összedolgozzuk a lisztet, a tojást, a cukrot, a sót, a fahéjat, a fűszert, az élesztőt, a tejet, a tejfölt és vaníliát egy robotgéppel, majd 1 órát kelesztjük.
A barna cukrot a vajjal felolvasztjuk, majd a narancs levét ráöntjük. A vörösáfonyát és az aranymazsolát beledobjuk, jól elkeverjük, míg sűrűsödni nem kezd. A mogyorót adjuk hozzá a végén, és hagyjuk kihűlni.
A tésztát 4 részre osztjuk, és kinyújtjuk téglalap alakúra, majd megkenjük a töltelékkel, mindegyiket és feltekerjük. Ezután A tekercset ketté vágjuk, és külön megcsavarjuk, majd koszorút formázunk belőlük. 8 db lesz összesen.
1 órát kelesztjük megint, majd egy szilikonnal, vagy zsírpapírral bélelt lemezre helyezzük, elég távol egymástól, hogy ne érjenek össze kelés közben. 200 fokos előmelegített sütőben 10 perc alatt megsül légkeveréses sütőben.
Félidőben megkenjük a cukros tejjel őket. Készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.