Összekeverjük a tojásokat, a tejet, a sört, a vajat, a sütőport, a sót, a porcukrot a vaníliaaromát, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a lisztet, és sűrű, homogén masszát készítünk. 30 percig a hűtőben pihentetjük, majd egyenkánt kisütjük a palacsintákat.
A meggyraguhoz összekeverjük a kimagozott meggyet, a nádcukrot, a citrom lereszelt héját és kifacsart levét, a keményítőt, valamint az öt különleges fűszert: a fahéjt, a szegfűszeget, a csillagánizst, a kardamommagot és a vanília kikapart belsejét. Sűrű ragut főzünk kb. 10 perc alatt, majd kihűtve kínáljuk a palacsintákhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.