Elkészítés: A hagymákat cikkekre szelem, felaprítom a zöldségeket.
Egy edénybe olívaolajt öntök, felhevítem, majd lepirítom a hagymát. A konzerv bab és kukorica levét leöntöm, majd hozzáadom a hagymához. A kukorica fele elég, a többit a rizshez tehetjük. Kevés vízzel felöntöm, beleteszem a szójaszószt és a cikkekre vágott koktélparadicsomot, sózom, borsozom. Pár percig főzöm, míg minden összetevő megpuhul és egy picit besűrűsödik.
A rizst olajon megpirítom, felengedem vízzel, beleteszem az összeaprított szálzellert, a kukorica másik felét és a kínai kelt, sózom, és sütőben puhára párolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.