Elkészítés: A megtisztított, lehéjazott almákat lereszelem, meglocsolom citromlével, és 20 percig pihenni hagyom. Ezalatt a tojásfehérjét habbá verem, a tojássárgákat, a mézet, a kakaót és a cukrot keverőtálban sűrű massza állagig keverem. A masszát a reszelt almához adom, majd a habot és a sütőporral kevert grízt felváltva adagolva óvatosan simára keverem. Kikent, kilisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) formába öntöm, és 220-240 fokra előmelegített sütőbe teszem. Amikor a tészta felemelkedik, visszaveszem a hőt 160-180 fokra. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy megsült-e, és ha igen, még melegen kiborítom a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.