A tészta hozzávalóit a liszt kivételével gőz felett folyamatosan kevergetve, kb. 10 perc alatt krémesre főzzük. Amikor langyosra hűlt, hozzáadjuk a liszthez, és összegyúrjuk. (én 2- 3 evőkanál tettem még bele, mert nem állt össze)
Négy részre osztjuk, és egyenként vékony lappokká nyújtjuk. Jól kikent , kilisztezett sütőlapokon, vagy a tepsi hátán, 170 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses sütőben max. 160 fok) kb. 5-7 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez a tejet felforraljuk, beleszórjuk a búzadarát, és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, apránként hozzáadjuk a kihűlt darát, végül az egészet robotgéppel krémesre keverjük.
A legalsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a következő lapot, amelyet lekvárral kenünk meg. A következő lapra rákerül a krém másik fele. A tetejét porcukorral meghintjük, vagy csokimázzal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.