Elkészítés: Az olívaolajat felhevítjük, és az apró kockára vágott vöröshagymát és a karikára vágott zöldpaprikát ebben alaposan lepirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a nagy kockára vágott marhahúst, megszórjuk fűszerpaprikával, őrölt fahéjjal, egy csokor vágott petrezselyemmel és a nagy kockára vágott paradicsommal. Annyi vizet öntsünk rá, amennyi ellepi, és tegyük bele a legalább fél napja beáztatott csicseriborsót. Fedő alatt minimum 1,5 órán keresztül főzzük.
A kuszkuszt tegyük egy nagy tálba, öntsük fel másfélszeres mennyiségű, forró, sós vízzel, és letakarva hagyjuk állni 8-10 percig. Ezután keverjünk bele a vajat, kevés olívaolajat, és ezt adjuk a ragu mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.