Az egyik leveles tésztát kihajtogatjuk, megkenjük a teljes felületét mogyorókrémmel. Kihajtogatjuk a másik tésztalapot is, és a papír segítségével ráfektetjük a megkent tésztára, hogy teljesen fedjék egymást.
Ezután karácsonyfa formát vágunk ki belőle. Az "ágakat" óvatosan felhajtogatjuk.
Megkenjük a felvert tojással és 230 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20-25 percre.
Ha szép aranybarnára sült a teteje, kivesszük, és max. 5 percig hűlni hagyjuk. Ezután megszórjuk még porcukorral és a színes cukorkákkal díszítjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a mogyorókrémes karácsonya leveles tésztából
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.