Keverőtálban a margarint alaposan összedolgozzuk a cukorral, a tojásokkal, a villával szétnyomkodott banánokkal, a tejjel, a fahéjjal, a sóval, a mogyoróval és a vaníliás cukorral.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, majd apránként a banános masszához adjuk. Ha túl híg, még egy pici lisztet adunk hozzá.
A tésztát margarinnal kikent pástétomformába töltjük és elsimítjuk, majd a 175 fokra előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 50 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, mielőtt kivesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.