Elkészítés: A mogyoróvajat és a vajat tegyük be a mikróba, és kb. 1 perc alatt olvasszuk meg, majd keverjük alaposan össze. Adjuk hozzá a porcukrot és a vanília-aromát, majd szintén keverjük alaposan össze. Végül morzsoljuk hozzá a babapiskótát, majd gyúrjuk össze a masszát. Tegyük be a hűtőbe, hogy a massza kellően lehűljön, megdermedjen.
A kellően lehűlt masszát vegyük ki a hűtőből, majd vizes kézzel formázzunk belőle diónyi tojásokat. Ezután megint tegyük vissza a hűtőbe, hogy kellően lehűljön.
A csokoládét gőzfürdő fölött olvasszuk fel, majd a hűtőből kivett tojásokat egyesével vonjuk be. Ezután helyezzük rá egy sütőpapírra, majd szórjuk meg színes tortadarával, és hagyjuk teljesen megszáradni.
Az elkészült mogyoróvajas csokoládétojásokat tálalásig tároljuk hűtőszekrényben. Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, és tegyük bele bonbonpapírba, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.