A krutonhoz a sütőt előmelegítjük 200 fokra. A kenyér héját levágjuk, és a belét nagyobb darabokra tépjük. Az egyik gerezd fokhagymát durvára aprítjuk. A citromokat forró vízzel lemossuk. A kenyérbelet összeforgatjuk az aprított fokhagymával, 1 db citrom lereszelt héjával, valamint 3 ek olívaolajjal, és elosztjuk egy sütőpapírral kibélelt tepsiben. A sütő középső részében pirítjuk 10-15 percig, majd kivesszük és hűlni hagyjuk 30 percig.
Közben a dresszinghez 2 marék menta- és bazsalikomlevelet forrásban levő vízbe dobunk. 10 másodperc múlva szűrőkanállal áttesszük egy tálba, jeges vízzel leöntjük, majd leszűrjük és kinyomkodjuk. A maradék fokhagymagerezdet finomra aprítjuk. A maradék citrom héját is lereszeljük, majd a kettévágott gyümölcs egyik felét kifacsarjuk. A blansírozott zöldfűszereket késes aprítógépben pépesítjük a fokhagymával, a citromhéjjal és 11 ek olívaolajjal. Megsózzuk, megborsozzuk, és röviddel tálalás előtt a citromlével, valalmint a vörösborecettel ízesítjük.
Az őszibarackot és a mozzarellát lecsepegtetjük, majd cikkekre vágjuk, illetve feldaraboljuk. A lila hagymát szálasra metéljük. Az őszibarackot, grillserpenyőben - vagy rácson - kissé megpirítjuk, majd a hagymával, a krutonnal és a maradék zöldfűszerrel összeforgatjuk, a dresszinggel leöntjük, és ízlés szerint megsózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.