Elkészítés: A padlizsánt hosszában vágjuk vékony szeletekre, majd forró serpenyőben kevés olívaolajjal süssük meg mindkét oldalát. A maradék padlizsánt, amit már nem tudunk szép szeletekre vágni, kockázzuk fel és szintén pirítsuk meg. A kockákat tegyük egy hőálló tálba, a szeleteket egy tányérra, és ízesítsük sóval, borssal vagy a KNORR Gyros fűszerkeverékkel. A mozzarellát vágjuk kis hasábokra, a negyedelt paprikát csöpögtessük le. A kihűlt padlizsánszeletekbe tegyünk egy-egy paprika- és sajtdarabot, tekerjük fel, és tegyük a padlizsánkockákra. A KNORR Tejszínes paprikás csirke alapot keverjük el a tejszínnel, vízzel, öntsük a töltött padlizsánszeletekre, majd 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süssük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.