Elkészítés: A vesepecsenyét lehártyázom, a mustárral alaposan megkenem minden oldalát, alaposan beborsozom, felforrósított zsírral leforrázom, pihentetem egy ideig. A zsírt ismét felhevítem, pecsenyémet újra leforrázom vele, mindezt még egyszer, de inkább kétszer megismétlem.
Zsírral kikenek egy sütőtálat, ebbe helyezem a vesepecsenyémet. A 180 fokra előmelegített sütő középső rácsára helyezem a húst, a sütő aljára egy vízzel telt tepsit rakok. Így, gőzben sütöm meg, közben a borral hígított tejföllel locsolom, médiumra sütöm.
A sütőből kivéve sózom, pár percig állni hagyom. Vékonyra szeletelve tálalom, párolt vagy sült zöldségek illenek hozzá köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.