Elkészítés: A zellert, a sárgarépát és a hagymát apróra vágjuk. Vastag falú lábasban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a zöldségeket, majd lefedve 10 percig, lassú tűzön főzzük, közben időnként megkeverjük.
A felaprított paradicsomot, az apróra vágott petrezselymet és a cukrot hozzáadjuk, aláöntünk 1 csésze vizet. Felforraljuk, majd lefedve, takarékon 45 percig főzzük. Ízlés szerint fűszerezzük.
Kb. 15 perccel a tálalás előtt nagy fazék, forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára főzzük a tésztát. Leszűrjük, majd a raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.