Elkészítés: A krumplikat héjában megfőzzük a tojással együtt, mindkettőt leszűrjük, meghámozzuk, a burgonyát karikákra, a tojást cikkekre vágjuk.
A galambbegy-salátát nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot, az olajbogyót, a szardellát, a finomra vágott snidlinget, a szardellát és a lecsöpögtetett articsókát, végül a felkarikázott krumplit, meglocsoljuk olívaolajjal, borecettel, megszórjuk sóval, majd összeforgatjuk.
Asalátát tányérokba szedjük, elosztjuk rajtuk a cikkekre vágott keménytojást, és frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.