A lisztet a margarinnal jól szétdörzsöljük, majd a tojássárgájával és a vaníliás cukorral összedolgozzuk. Folpackba csomagoljuk és legalább fél órára a hűtőbe tesszük.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk 3 mm vastagságúra, majd kiszaggatjuk tetszőleges kiszúróval.
A tojásfehérjét a cukorral és néhány csepp citromlével kemény habbá verjük, majd ezzel a habbal minden darab tésztát megkenünk.
Sütőpapírrral kibélelt tepsire helyezzük a korongokat, és nagyon alacsony lángon, szárítva sütjük. Ha megsültek, két-két darabot összeragasztunk baracklekvárral úgy, hogy a habos oldala kívül legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.