A lisztet elkeverjük a sóval, sütőporral, porcukorral, vaníliás cukorral, majd elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és jól összedolgozzuk. Ha nagyon morzsálódós a tészta, akkor lazítjuk egy kevés tejjel. Legalább fél órára becsomagolva a hűtőbe rakjuk a tésztát.
A sütőt előmelegítjük,170 fokra. Két nagyobb méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát lisztezett felületen kb. 2 mm vastagra elnyújtjuk és egész pici szaggatóval kiszaggatjuk. A tepsikbe rakjuk szép sorban.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és azzal is tovább verjük. Végül egy zacskóba kanalazzuk a tojáshabot, aminek a végére vágunk egy kis lyukat és a korongok tetejére nyomunk belőle. 170 fokon alul-felülsütéssel 13 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd 1-1 darabot összeragasztunk egy kis kanál lekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.