Elkészítés: A nyulat kicsontozzuk, kb. 6 dkg-os darabokra vágjuk, aztán sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
A szalonnát bőréről levágjuk, s nem túl vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát, a zellert és a hagymát felkockázzuk.
Serpenyőben kb. 4 dkg olajat felforrósítjuk, s a húsdarabokat pirosra sütjük. Kivesszük az edényből, a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk
a szalonnát, a hagymát s a többi zöldséget rövid ideig pároljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, tovább pirítjuk, majd a fehérborral és a levessel felöntjük.
Ha felforrt, visszatesszük bele a húst, letakarva kis lángon puhára főzzük. Ha puha, hozzáadjuk a tejfölt, a tejszínt és a petrezselyemzöldet. Még egyszer felforraljuk, végül ízlés szerint fűszerezzük a mártást. Egy darabka vajjal még finomabbá tesszük.
Tálalás előtt meghintjük petrezselyemzölddel, s vajas tésztát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.