A megmosott, félbevágott és kicsumázott színes, valamint csípős paprikát csíkokra metéljük. A megtisztított fokhagymagerezdeket vékonyan felszeleteljük.
Mélyebb serpenyőben vagy lábosban felhevítjük az olívaolajat. Kissé megpirítjuk rajta a fokhagymát és a pepperonit, majd hozzáadjuk a színes paprikát és gyakran kevergetjük 2-3 percig. Ezután megszórjuk a porcukorral, és tovább pirítjuk, amíg a cukor karamellizálódik.
A barnulni kezdő paprikát felöntjük a paradicsomszósszal, majd gyengébb tűzön, fedő alatt pároljuk kb. 10 percig. Végül a tengeri sóval, az oregánóval és a bazsalikommal fűszerezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.