Elkészítés: Az felhevített olajon a vöröshagymát megpirítjuk, majd megfuttatjuk a fokhagymát, a reszelt sárgarépát, a zellert, a fűszereket, a paradicsomot és a húst, jól átpirítgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, 1 dl száraz vörösborral meglocsoljuk, és lassú tűzön pároljuk, pici cukorral ízesítjük. Gyakran kevergetjük, közben lassanként a levest hozzáadagoljuk.
A spagettit forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a fenti raguval tálaljuk. Kevés parmezán sajttal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.