A vaj 80%-át a liszt 20%-ával összegyúrjuk és felhasználásig a hűtőbne pihentetjük. A maradék lisztből és vajból, a só, az ecet és a víz hozzáadásával meggyúrjuk az tésztát. A simára gyúrt tésztát -ha az edény falától vagy az asztaltól elválik -, lisztezett munkaasztalon kigömbölyítjük, a felületét késsel bevagdossuk, és 20-25 percig pihentetjük.
A vajas masszát a pihentetett tésztába gyúrjuk, majd a kinyújtott tésztát egyszer szimplán, egyszer duplán meghajtogatjuk, majd 20-30 percig pihentetjük.
Pihentetés után a tésztát ismét félbe, majd még félbe hatjuk, tehát a vajas tésztát összesen négyszer hajtogatjuk. Utolsó hajtogatás után a tésztát további 20-30 percig pihentetjük. Egy részét kinyújtjuk, vékony csíkokra vágjuk és feltekerjük a tölcsér sütőformára, majd 230-250 fokon aranybarnára sütjük, majd a tölcsérformán hagyjuk kihűlni.
A krémhez habtejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét a porcukorral és a vaníliával elkeverjük, majd hozzákeverjük a felvert tejszínt és beletördeljük a kekszeket. Ha nem szeretnénk nagyobb kekszdarabokat a krémbe, daráljuk le az Oreot.
A krémbe belekeverjük az előzőleg hideg vízbe áztatott ajd kicsavart zselatint. (A krém egy kicsit lágynak tűnhet, de a hűtőben majd megszilárdul.)
Egy habzsák segítségével megtöltjük a tésztatölcséreket, a tetejét összetört oreódarabkákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.